Kategori produk

Tambah: Hidrogen tenaga Inkubator Industri Asas, Bilik 409, bangunan Standard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Daerah Dantu, bandar Zhenjiang, Jiangsu Province, China

Pos kod: 201612

Tel: +86-511-80873088

Fax: +86-511-80873089

Gerombolan: +8615862985234

Kenalan: Jack berkembar

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6150 Penggali perangkak hidraulik

CDM6150 Penggali perangkak hidraulik

Pembinaan jentera CDM6150 ciri-ciri: CDM6150with kukuh, kuat dan berkualiti tinggi enjin dan maju negatif aliran kawalan sistem hidraulik untuk mencapai yang terbaik kuasa sepadan dan minimum costand

Detailed description

Ciri-ciri CDM6150 jentera pembinaan:

CDM6150with kukuh, kuat dan berkualiti tinggi enjin dan sistem hidraulik kawalan aliran negatif yang lebih maju untuk mencapai yang terbaik kuasa sepadan dan minimum costand menjamin kecekapan kerja yang optimum.
CDM6150 adalah forexcavating banyak digunakan, pengendalian dan penamat bumi atau batu-batu untuk memenuhi permintaan daripada tapak pembinaan, kilang, Perbandaran Kejuruteraan dan letak objek dan lain-lain dengan tukul pilihan berbuka, perobohan bangunan, pembaikan permukaan jalan dan pecah batu boleh dicapai.

Persegi ini Cummins enjin
Asal kuasa tinggi persegi ini Cummins, tork yang tinggi dan mengecas turbo enjin 4 silinder suntikan terus menjamin kebolehpercayaan yang tinggi dan ketahanan. Udara-udara antara sistem sejuk berbanding udara termampat boleh meningkatkan kandungan oksigen semasa pembakaran dengan ketara. Suntikan bahan api Pusat di bawah tekanan tinggi suntikan membolehkan seragam atomizing minyak, menjamin pembakaran biasa dan mengurangkan pelepasan ekzos. Dan enjin menepati Euro standard pelepasan ⅢA adalah pilihan.

Sistem penapisan
Penapis udara dua unsur kecekapan tinggi memastikan kualiti pengambilan udara enjin. Di samping itu, penapis sebelum udara boleh menjalankan penapisan yang kasar ke atas pengambilan udara bagi membolehkan operasi di bawah keadaan kerja kepekatan tinggi habuk dan memanjangkan selang penyelenggaraan daripada penapis udara. Pemisah minyak-air dan penapis dua peringkat petrol akan filtrate bahan api berkali-kali untuk memastikan kualiti bahan api makan ke enjin.

Sistem penyejukan
Radiator selari memudahkan kesan penyejukan yang lebih baik dan perkhidmatan.

Penyelenggaraan dan Perkhidmatan
Penyenggaraan mudah enjin suntikan terus mengurangkan kos penyelenggaraan. Global selepas perkhidmatan enjin membolehkan perkongsian sumber-sumber global. Ini akan meningkatkan kecekapan Perkhidmatan, melegakan kebimbangan pelanggan dan memastikan kadar kehadiran penggali.

Pakar pengurusan enjin
Kelajuan enjin yang membolehkan 10 gear boleh diselaraskan melalui potentiometer pendikit dan mencapai pengurusan tepat daripada kelajuan enjin melalui kawalan pendikit enjin oleh DC servo motor. Enjin membolehkan fungsi melahu/pecutan auto untuk mengurangkan penggunaan bahan api. Ia mempunyai fungsi peningkatan kuasa sentuhan, boleh menangani keadaan kerja rintangan yang tinggi dengan mudah.

Mod kawalan
Mengguna pakai sistem kawalan negatif aliran atau sistem kawalan dwi-pam double-litar kuasa malar. Amalkan suntikan yang memegang sistem dan swing kusyen injap kawalan.

Fungsi-fungsi
Mesin ini dilengkapi dengan fungsi perjalanan yang lurus, boom/cabang Kuala, induk boom/lengan, keutamaan swing, swing anti-menterbalikkan dan pertumbuhan semula lengan silinder. Setiap litar kembali tanpa gangguan semasa tindakan Komposit. Menggali lengan dan baldi serta mengangkat dan swing ledakan pada masa yang sama semasa operasi, operasi Motor kiri dan kanan adalah bebas semasa perjalanan.

Injap hidraulik perantaraan
Injap utama disediakan dengan satu set injap yang siap sedia untuk memudahkan pemasangan aksesori lain seperti tukul pecah.

Sistem penapisan
Litar hidraulik dilengkapi dengan penapis minyak hidraulik berkualiti tinggi yang boleh memanjangkan hayat Perkhidmatan elemen hidraulik.

Susun atur komponen-komponen
Khas rekabentuk sistem hidraulik dan lokasi komponen boleh meningkatkan kecekapan sistem enjin. Dalam tangki minyak hidraulik, pam utama dan injap utama disusun rapat untuk memendekkan garisan yang bersambung dan seterusnya mengurangkan garis geseran dan tekanan kejatuhan. Radiator disusun di sebelah kanan di sebalik teksi yang berkesan mengurangkan kebisingan, udara panas dan ekzos yang diterima oleh operator.

Perintis sistem
Pam perintis adalah bebas daripada pam utama dan bekalan minyak ke dalam sistem rintis yang menjamin stabil dan bebas daripada juruterbang mengawal dan memudahkan penyelenggaraan.

Monitor
Monitor warna sebenar serbaguna membolehkan real-time Pemantauan dan paparan Negeri Mesin, kelajuan enjin, penyejuk suhu, minyak bahan api dan tekanan tahap dll.

Mod kawalan kuasa
3 kuasa mod mod kuasa omboh tugas berat (mod H), penjimatan kuasa mod (S mode) dan mod power light-kewajipan (L mode) boleh menukar pada akan mengurangkan kehilangan kuasa. Gabungan 3 mod boleh mengurangkan penggunaan bahan api dan menunaikan syarat-syarat bekerja yang berbeza.

Kesalahan Auto amaran
Ia membolehkan paparan amaran auto kesalahan self-diagnosis dan kesalahan mesej Simpan sehingga 99,000 keping kira-kira untuk memudahkan panggilan bersalah dan pertanyaan semasa penyenggaraan peralatan. Terdapat 3 tahap amaran paparan mengikut keterukan kesilapan.

Perlindungan Auto enjin terlalu panas
Perlindungan daripada pemanasan melampau akan aktif jika suhu penyejuk melebihi 102℃. Maka enjin akan tidak flameout manakala sistem akan mengurangkan kelajuan enjin. Walau bagaimanapun, jika suhu penyejuk yang terlalu tinggi, pengendali harus menutup Mesin seperti yang dikehendaki dan mengetahui sebab-sebab kesalahan.

Tekanan minyak rendah perlindungan
Apabila minyak tekanan di bawah nilai standard, suis tekanan minyak akan ditutup, mesej amaran akan dipaparkan untuk 3s dan kemudian enjin akan melambatkan untuk kelajuan melahu yang rendah. Dalam kes sebegini, pengendali harus dipadamkan dalam mesin sebagaimana yang perlu untuk melindungi enjin.

Ingatkan Auto penyelenggaraan
Monitor dari semasa ke semasa akan mengingatkan operator menukar minyak enjin, gris dan penapis elemen pada jarak waktu yang ditetapkan untuk menyokong perkhidmatan rutin.

Bingkai utama
Susun atur munasabah bingkai utama yang teguh mengoptimumkan penggunaan keluli.

Bahagian bawah
Di bahagian bawah yang berbentuk X dengan struktur tugas berat Peti tertakluk kepada pengiraan analisis unsur terhingga berulang-ulang dan meningkatkan keseluruhan ketegaran, kekuatan dan rintangan torsional. Bahagian bawah adalah golek dari plat struktur keluli aloi rendah dengan keseluruhan proses kawalan kualiti. Kimpalan yang kritikal sepenuhnya adalah tertakluk kepada kesalahan pengesanan dan ujian tekanan bagi memastikan kualiti produk berkenaan.

Landasan yang betul
Terdapat rusuk dan crawler buaian di tengah-tengah pautan trek. Menggunakan m-jenis meterai untuk memastikan kesan pelincir dan pin roll pin bush. Memanjangkan hayat bekerja trek dengan berkesan.

Menjejaki penggelek
Susunan munasabah penggelek trek lebih baik mengedarkan tekanan digunakan untuk Kasut trek.

Penggelek pembawa
Pembawa penggelek dengan harta kedap secara keseluruhan yang boleh dipercayai membolehkan kehidupan lama berkhidmat.

Travel peranti
Unit memandu menggunakan Motor import berkualiti tinggi dan roda pemacu mengamalkan Pemanas frekuensi tinggi keseluruhan hardening proses untuk membolehkan ketahanan baik pakai rim luar gear.

Kusyen pekati
Kusyen pekati yang bermutu tinggi yang dilekatkan unsur-unsur berkesan menjamin kedap tekanan tinggi di dalam silinder blok, springs yang tertakluk kepada rawatan haba khas untuk membolehkan ketahanan keletihan sangat baik.

Teksi kejutan penyerapan sistem
Shell teksi dipasang ke platform melalui bahan-bahan cushioning yang terdiri daripada silikon minyak dan getah untuk melegakan penggetaran, mengurangkan bunyi bising dan menjamin keselesaan operasi.

Teksi luar struktur
Bumbung rumah dan kedua-dua belah teksi diperkukuhkan dengan besi paip untuk meningkatkan ketahanan keletihan dan damping kapasiti. Struktur pelindung objek jatuh diperketatkan ke hadapan teksi terus memudahkan pemindahan dan seterusnya membolehkan enjin untuk menyesuaikan diri dengan syarat-syarat bekerja dan memenuhi kehendak keselamatan yang ditetapkan.

Windows
Kaca adalah berpegang teguh kepada teksi terus tanpa rangka untuk membesarkan medan visual. Tingkap membolehkan pelarasan percuma untuk buka/tutup bahagian hadapan dan atas tingkap dan cermin depan, Selain itu, kaca Penyambut boleh diatur untuk bumbung ke atas pengendali.

Pengelap Penyambut
Pengelap yang terletak di hadapan tiang teksi memperbesarkan oleh pengendali bidang pandangan, ia membolehkan mod operasi berterusan dan berselang seli.

Teksi yang selamat dan selesa
Teksi jenis yang mengukuhkan tiang kiri/kanan mematuhi 15012117-2: 2008 dan teksi pilihan FOPS mematuhi 15010262:1998 bagi memastikan keselamatan oleh pengendali. Tempat teksi 2.7m3 membuat operasi penggali selesa. Susun atur munasabah unsur-unsur kawalan di dalam teksi yang membenarkan operasi yang mudah.

Peralatan standard teksi
Teksi di dalam termasuk cerut yang ringan, dulang ash, pemegang cawan, kot cangkuk, rak cubbyhole dan simpanan, yang meningkatkan keselesaan operasi.

Houseboat a / sistem
Berprestasi tinggi serta Houseboat a / sihat membolehkan udara mengedarkan. Panel kawalan yang ringkas dan mudah akhbar utama operasi, Houseboat a / arah pelbagai saluran yang membolehkan cepat peraturan teksi di dalam suhu udara dan cepat defrosting. Mod diri-diagnostik kesalahan yang memudahkan penyenggaraan Houseboat a /.

Duduk Bilik Deluxe
Kerusi jenis gantungan yang selesa disediakan dengan menambah hidraulik yang seatback luas membolehkan sokongan pinggang dan profil curve membolehkan Kuda selesa, slaid double track pelbagai cara pelbagai langkah peraturan membolehkan pengendali yang berbeza untuk mencari postur yang terbaik, Ruang luas pedal membolehkan regangan badan percuma dan melegakan pengendali dari keletihan operasi jangka masa panjang.

Kayu bedik kunci keselamatan
Kayu bedik kunci keselamatan hidraulik boleh terletak di bahagian luar kotak tempat letak tangan kiri dalam teksi tersebut. Kawalan Mesin adalah aktif hanya apabila kayu bedik berada dalam kedudukan yang boleh menghalang operasi salah satu cara yang berkesan.

Tuil kawalan
Reka bentuk munasabah tuil kawalan Simpan usaha beroperasi dengan prinsip tuil, Reka bentuk ergonomik membolehkan pembekal untuk mengekalkan postur pergelangan tangan dan lengan yang semula jadi. Angin ahmar kayu bedik sederhana melegakan tahap keletihan dan memastikan kawalan yang tepat.

Panel kawalan suis
Panel kawalan pada kotak perintis kiri/kanan sedang susun atur yang ringkas dan esthetic dan operasi pintasan mudah.

Boom dan lengan
Untuk menghadapi beban yang tinggi semasa operasi, pasukan reka bentuk dan pembangunan LONKING mengamalkan Reka bentuk lebih konservatif falsafah, mengekalkan faktor keselamatan yang tinggi, menggunakan analisis unsur terhingga, pengiraan dan reka-bentuk optimum untuk menyiapkan pembangunan boom dan lengan dan memilih dalam aloi rendah struktur berkekuatan tinggi untuk pembuatan boom dan lengan.

PIN Roll
Aci pin adalah unsur teras untuk sambungan peranti bekerja. LONKING memilih pembekal aci pin profesional dan subjek aci pin untuk mengesan kesalahan yang ketat untuk memastikan kualiti. Batang pin LONKING jengkaut telah tebal chrome penyaduran kot dan permukaan tinggi selesai. Rawatan khas membolehkan rintangan Haus sangat tinggi dan rintangan kakisan.

Baldi
Badan baldi diperbuat daripada aloi rendah dan berkarisma tinggi bahan dan struktur luar diperbuat daripada keluli yang tahan Haus, yang merupakan keseluruhan baldi diperkukuh dan kekuatan tinggi. Penggali ini menyediakan baldi berbeza pilihan untuk memenuhi permintaan kerja berbeza.

Perkhidmatan dan penyelenggaraan mudah
Reka bentuk dan susun atur CDM6150 telah menyediakan Kemudahan untuk orang penyelenggaraan kira. Kebanyakan lokasi penyelenggaraan boleh diakses dari permukaan tanah bagi membolehkan pengekalan keberkesanan yang cepat dan tinggi. 3 pintu sisi boleh dibuka semasa pemeriksaan rutin dan penyelenggaraan dan setiap titik Perkhidmatan ini mudah diakses. Perkara-perkara penyelenggaraan akan dikenalpasti, mudah untuk beroperasi. Unsur-unsur elektrik dipusatkan dalam kotak kawalan elektro-mekanikal di teksi untuk memudahkan penyelenggaraan.

Penyelenggaraan yang panjang dan perkhidmatan kitaran
Kitaran penyelenggaraan dan perkhidmatan CDM6150 telah berpanjangan untuk mengurangkan pengumpulan bahagian-bahagian penyelenggaraan dan meningkatkan ketersediaan.


SpesifikasiCDM6150
EnjinModelCummins4BTAA3.9-CCumminsQSB4.5Kuasa yang diberi penarafan86 rpm /2200 kW (117hp)90 rpm /2200 kW (122hp)Max. tork424 N.m/1600 rpm489 N.m/1500 rpmLubang angin ahmar ×102 mm × 120 mm107 mm × 124 mmAnjakan3.9 L4.5 LKomenMengekalkan kuasa berkadar pada ketinggian 2300m.Berat badan operasiRingkasanBerat: 14000 kg berat operasi operasi termasuk berat 4600 mm standard boom, 2500 mm standard lengan, baldi standard 0.56m3,
500 mm Kasut trek, Pelincir minyak, penyejuk, minyak tangki penuh diesel dan konfigurasi standard unit-unit lain.Tekanan tanahLPKtn 45Kapasiti cecairTangki bahan api270 LSistem penyejukan23 LMinyak enjin14 LSwing unit pemacu1.8 LPerjalanan gear2 × 2.5 LTangki minyak hidraulik159 LSwing mekanismeRingkasanMotor plunger tork yang tinggi dan pengurangan planet 2-peringkat memandu. Brek dalam memuatkan motor itu diguna pakai oleh
musim bunga dan dikeluarkan oleh unit hidraulik. Brek automatik boleh didapati apabila tuil kawalan swing berada dalam kedudukan neutral.Kelajuan ayunan11.9 rpmPerjalanan memanduRingkasanMemandu motor dan dihakpatenkan hidraulik bersepadu 2-kelajuan plunger, motor dan hidraulik saluran paip disusun
di dalam kerangka landasan yang betul untuk mengelakkan kerosakan yang diakibatkan oleh permukaan jalan lasak. Motor dalam disediakan dengan
Perkhidmatan brek dan kejutan penyerapan injap untuk memastikan kelancaran perjalanan dan Perhentian dan brek boleh dipercayai.Kelajuan Taveling3.34-5.5 km/jGradeability35°(70%)MaximumTraction113 kNPerjalanan mekanismeLebar Standard Kasut trek500 mmtidak. Kasut trek43 (setiap sisi)tidak. daripada carrierrollers2 (setiap sisi)tidak. daripada trek penggelek7 (setiap sisi)Sistem HidraulikPam utamaDuplex plunger pembolehubah bersama paksi pamPam pandupam gear (diintegrasikan dalam pam utama)Max. aliran sistem2 × 120 L / minMax. tekanan daripada peralatan34.3 MPaMax. perintis tekanan3.9 MPaMengendalikan peralatanSetiap tindakan Mesin adalah di bawah kawalan juruterbang. Betul tuil kawalan pergerakan boom dan baldi semasa
tuil kiri mengawal cabang pergerakan dan atas struktur swing. Injap perintis kaki disediakan dengan tuil
kayu bedik untuk mengawal mesin perjalanan atau beralih dengan berjalan kaki atau tuil. Peralihan gear perjalanan mengamalkan kawalan suis solenoid.Sistem elektrikSistem voltan: 24 V bateri: 12 V, 120 A × 2


Saiz pengangkutan
Saiz berikut adalah hampir sama dengan peralatan bagi konfigurasi standard.


Boom panjang (mm)4600
Saksama (mm)2500
length(mm) pengangkutan7930
b Pengangkutan jumlah height(mm)3070
c Tumblers jarak (mm)2880
d radius(mm) slewing ekornya2250
e politik tanah clearance(mm)924
f pencapaian gauge(mm)tahun 1990
g jumlah pengangkutan width(mm)2590
width(mm) struktur huruf h2500
Saya width(mm) Standard Kasut trek500
J minimum tanah clearance(mm)422
Height(mm) teksi2868


Pelbagai operasi
Saiz berikut adalah hampir sama tothat peralatan daripada konfigurasi standard.


Boom panjang (mm)4600
Saksama (mm)2500
aMax. menggali radius(mm):8336
b Max. menggali depth(mm):5542
c Max. menggali height(mm):8343
d Max. pembuangan height(mm):6160
e Max. jejari menggali di ground(mm):8214
Max. baldi pelarian force-ISO(kN):132.4
Max. lengan pelarian force-ISO(kN):85.6


Peralatan standard
Barang-barang peralatan yang berikut merupakan sebahagian daripada keseluruhan standard peralatan. Di samping itu, konfigurasi standard akan berubah bersama-sama dengan pengubahsuaian produk.
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi agen tempatan.
AlternatorPenggantungan jenis kerusi boleh laras
Pelantar kerja lampu (2)Ditarik tali pinggang keledar
Boom kerja lampu (1)Ashtray dan cerut yang ringan
Penyambung elektrik air-buktiPemegang Piala
Enjin asal YanmarHouseboat a / sistem dengan cepat defrosting
Penapis udara meterai jejarianDua pedal tambahan boleh dipasang
Prefilter dinginKayu bedik kunci keselamatan hidraulik
Pemisah minyak-airRadio
Penapis petrolPoket fail
Radiator rippled dinding dengan pembersihan RuangCangkuk topi dan kot
Tangki bahan api-volume tinggiRak Menyimpan
Injap hidraulik bantuan (1)Peralatan pencahayaan dalaman
Brek kenderaan auto swingDouble stereo speaker
Boom/lengan memegang fungsi kawalanJendela lelangit yang openable
PolitikPengelap dan mesin basuh
Kunci pintu dan mengunci perlindunganTingkap belakang (melarikan diri keluar)
Houseboat a / condenser pegunTukul melarikan diri
Lengan pengaktifan semula litarGetah boleh dibasuh tingkat mat
Perjalanan kelajuan DoublePemadam
Penyambut kusyen pekati dan pekatiGrafik monitor
Roda memanduPaparan tarikh dan masa
Penyambung tengah swingMesin Negeri paparan
Trek pengawalPaparan jam bekerja
Tempat letak tangan kerusi boleh larasSemasa enjin kelajuan paparan
Udara dan abah-abah (tidak termasuk speaker radio)Mesej amaran


Pilihan peralatan
Peralatan pilihan yang mungkin berbeza daripada manual ini. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi agen tempatan.
BaldiOperasi konsolBahagian bawahBantuan hidraulik unit dan talian paip
Baldi sempit 0.1 m³ am baldi 0.25 m³ baldi am 0.36 m³ baldi am 0.39 m³ longgar materialbucket 0.42 m³Lampu amaran berfungsi500 mm triple grouser KasutPecah paip tukul
Bumbung teksi yang melindungi bersih600 mm triple grouser KasutTukul berbuka hidraulik
Teksi Penyambut menamatkan separuh melindungi bersihTrek getah blok
Teksi kamiran hadapan melindungi bersihTravel peranti amaran


Hot Tags: penggali perangkak hidraulik cdm6150, China, pengilang, pembekal, kilang, harga rendah, terbaik, produk
Barangan yang berkaitan
Feedback