Kategori produk

Tambah: Hidrogen tenaga Inkubator Industri Asas, Bilik 409, bangunan Standard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Daerah Dantu, bandar Zhenjiang, Jiangsu Province, China

Pos kod: 201612

Tel: +86-511-80873088

Fax: +86-511-80873089

Gerombolan: +8615862985234

Kenalan: Jack berkembar

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6068 Penggali perangkak hidraulik

CDM6068 Penggali perangkak hidraulik

Pembinaan jentera CDM6085 ciri-ciri: CDM6085 dilengkapi dengan lownoise, rendah pelepasan, saiz kecil, dan kuat kuasa enjin YANMAR. Ia juga dilengkapi dengan sebuah pam beban aliran bebas distributio

Detailed description

Ciri-ciri CDM6085 jentera pembinaan:

CDM6085 dilengkapi dengan lownoise, rendah pelepasan, saiz kecil, dan enjin YANMAR kuat kuasa. Ia juga dilengkapi dengan pam beban aliran bebas pengagihan sistem kawalan (LUDV) tidak berkaitan tekanan beban. Mesin yang mempunyai banyak ciri-ciri, seperti tenaga yang menjimatkan, kestabilan berciri penuh, baik, produktiviti yang tinggi, luas dan selesa teksi dan lain-lain.
CDM6085 adalah Kejuruteraan formunicipal banyak digunakan, projek Taman, constructionetc perparitan Pengairan dan air.

Enjin siri Yanmar TNV
Enjin empat silinder empat lejang, penyejukkan air, terus suntikan Yanmar asal. Ianya berkuasa dan menjimatkan minyak. Menggunakan teknologi CAE unik Yanmar, besar muffler dan baru sejenis cooling fan, mengurangkan bunyi bising dan getaran enjin. Dan enjin menepati Euro standard pelepasan ⅢA adalah pilihan.

Sistem penapisan
Penapis udara dua unsur kecekapan tinggi memastikan kualiti pengambilan udara enjin. Di samping itu, penapis sebelum udara boleh menjalankan penapisan yang kasar ke atas pengambilan udara bagi membolehkan operasi di bawah keadaan kerja kualiti udara dan memanjangkan selang penyelenggaraan daripada penapis udara. Yang minyak-air pemisah dan t kepersisan tinggi Penapis petrol akan filtrate bahan api berkali-kali untuk memastikan kualiti bahan api makan ke enjin.

Sistem penyejukan
Radiator selari penyejukan membuat penyejukan kesan lebih baik dan perkhidmatan yang lebih mudah.

Penyelenggaraan dan Perkhidmatan
Penyenggaraan mudah enjin suntikan terus mengurangkan kos penyelenggaraan. Ini akan meningkatkan kecekapan Perkhidmatan, melegakan para pelanggan bimbang tentang perkhidmatan dan memastikan kadar kehadiran penggali.

Mod kawalan
Sistem LUDV yang baru ini tidak dapat untuk memenuhi kawalan tindakan-tindakan sekumpulan jet berbilang unit injap, dan mengagihkan kuasa enjin sebagai bahagian terbesar mengikut keperluan sistem, untuk menyedari yang terbaik setiap perlawanan di bawah pelbagai keadaan persekitaran kerja atau beban kerja, dan mengakibatkan kecekapan operasi terbesar, serta meningkatkan kestabilan operasi dan kebolehpercayaan penggali ini.

Fungsi-fungsi
Dengan mengawal kelajuan putaran (dalam gerakan bermula).
Kawalan aliran dan tekanan pada masa yang sama.
Kawalan yang berkesan terhadap kelajuan putaran (apabila dikaitkan dengan gerakan lain).
Prestasi pecutan dan ekomoni yang sangat baik.

Injap hidraulik perantaraan
Injap utama disediakan dengan satu set injap yang siap sedia untuk memudahkan pemasangan aksesori lain seperti tukul pecah.

Sistem penapisan
Litar hidraulik dilengkapi dengan penapis minyak hidraulik berkualiti tinggi yang boleh memanjangkan hayat Perkhidmatan elemen hidraulik.

Susun atur komponen-komponen
Khas rekabentuk sistem hidraulik dan lokasi komponen boleh meningkatkan kecekapan sistem enjin. Bahagian disusun rapat untuk memendekkan garisan yang bersambung dan seterusnya mengurangkan garis geseran dan tekanan kejatuhan.

Monitor
Paparan LCD besar menyediakan antaramuka pengguna visual yang mudah. Parameter operasi Mesin, seperti kelajuan enjin, penyejuk suhu, tekanan minyak enjin, paras bahan bakar, kesilapan sejarah dan dalam masa sebenar, boleh dipaparkan pada monitor hablur cecair.

Kesalahan Auto amaran
Prom kegagalan mesin dan penggera automatik melalui Bunyi, cahaya dan teks.

Bingkai utama
Susun atur munasabah bingkai utama yang teguh mengoptimumkan penggunaan keluli.

Bahagian bawah
Di bahagian bawah yang berbentuk X dengan struktur tugas berat Peti tertakluk kepada pengiraan analisis unsur terhingga berulang-ulang dan meningkatkan keseluruhan ketegaran, kekuatan dan rintangan torsional. Bahagian bawah adalah golek dari plat struktur keluli aloi rendah dengan keseluruhan proses kawalan kualiti. Kimpalan yang kritikal sepenuhnya adalah tertakluk kepada kesalahan pengesanan dan ujian tekanan bagi memastikan kualiti produk berkenaan.

Landasan yang betul
Terdapat rusuk dan crawler buaian di tengah-tengah pautan trek. Menggunakan m-jenis meterai untuk memastikan kesan pelincir pin dan pin suites. Memanjangkan hayat bekerja trek dengan berkesan.

Travel peranti
Unit memandu menggunakan Motor import berkualiti tinggi dan roda pemacu mengamalkan Pemanas frekuensi tinggi keseluruhan hardening proses untuk membolehkan ketahanan baik pakai rim luar gear.

Kusyen pekati
Kusyen pekati yang bermutu tinggi yang dilekatkan unsur-unsur berkesan menjamin kedap tekanan tinggi di dalam silinder blok, springs yang tertakluk kepada rawatan haba khas untuk membolehkan ketahanan keletihan sangat baik.

Teksi kejutan penyerapan sistem
Shell teksi dipasang ke platform melalui bahan-bahan cushioning yang terdiri daripada silikon minyak dan getah untuk melegakan penggetaran, mengurangkan bunyi bising dan menjamin keselesaan operasi.

Windows
Kaca adalah berpegang teguh kepada teksi terus tanpa rangka untuk membesarkan medan visual. Tingkap membolehkan pelarasan percuma untuk buka/tutup bahagian hadapan dan atas tingkap dan cermin depan, Selain itu, kaca Penyambut boleh diatur untuk bumbung ke atas pengendali.

Pengelap Penyambut
Pengelap yang terletak di hadapan tiang teksi memperbesarkan oleh pengendali bidang pandangan, ia membolehkan mod operasi berterusan dan berselang seli.

Teksi yang selamat dan selesa
Teksi luas dan pelbagai fungsi yang direka mengikut ergonomik meningkatkan keselesaan untuk pengendali. Susun atur munasabah unsur-unsur kawalan di dalam teksi yang membenarkan operasi yang mudah.

Peralatan standard teksi
Teksi di dalam termasuk cerut yang ringan, dulang ash, pemegang cawan, rak menyimpan, cangkuk kot, tukul melarikan diri, dan pemadam.

Houseboat a / sistem
Berprestasi tinggi serta Houseboat a / sihat membolehkan udara mengedarkan. Panel kawalan yang ringkas dan mudah akhbar utama operasi, Houseboat a / arah pelbagai saluran yang membolehkan cepat peraturan teksi di dalam suhu udara dan cepat defrosting.

Duduk Bilik Deluxe
Kerusi jenis gantungan yang selesa disediakan dengan menambah hidraulik yang seatback luas membolehkan sokongan pinggang dan profil curve membolehkan Kuda selesa, slaid double track pelbagai cara pelbagai langkah peraturan membolehkan pengendali yang berbeza untuk mencari postur yang terbaik, Ruang luas pedal membolehkan regangan badan percuma dan melegakan pengendali dari keletihan operasi jangka masa panjang.

Kayu bedik kunci keselamatan
Kayu bedik kunci keselamatan hidraulik boleh terletak di bahagian luar kotak tempat letak tangan kiri Pusat di dalam teksi itu. Kawalan Mesin adalah aktif hanya apabila kayu bedik berada dalam kedudukan yang boleh menghalang operasi salah satu cara yang berkesan.

Tuil kawalan
Reka bentuk munasabah tuil kawalan Simpan usaha beroperasi dengan prinsip tuil, Reka bentuk ergonomik membolehkan pembekal untuk mengekalkan postur pergelangan tangan dan lengan yang semula jadi. Angin ahmar kayu bedik sederhana melegakan tahap keletihan dan memastikan kawalan yang tepat.

Panel kawalan suis
Panel kawalan pada kotak perintis kiri/kanan sedang susun atur yang ringkas dan esthetic dan operasi pintasan mudah.

Boom dan lengan
Untuk menghadapi beban yang tinggi semasa operasi, pasukan reka bentuk dan pembangunan LONKING mengamalkan banyak idea Reka bentuk terkini, mengekalkan faktor keselamatan yang tinggi, menggunakan analisis unsur terhingga, pengiraan dan reka-bentuk optimum untuk menyiapkan pembangunan boom dan lengan dan memilih dalam aloi rendah struktur berkekuatan tinggi untuk pembuatan boom dan lengan.

Aci PIN
Aci pin adalah unsur teras untuk sambungan peralatan kerja. LONKING memilih pembekal aci pin profesional dan subjek aci pin untuk mengesan kesalahan yang ketat untuk memastikan kualiti. Batang pin LONKING jengkaut telah tebal chrome penyaduran kot dan permukaan tinggi selesai. Rawatan khas membolehkan rintangan Haus sangat tinggi dan rintangan kakisan.

Baldi
Badan baldi diperbuat daripada aloi rendah dan berkarisma tinggi bahan dan struktur luar diperbuat daripada keluli yang tahan Haus, yang merupakan keseluruhan baldi diperkukuh dan kekuatan tinggi. Standard baldi dengan rata-tingkat yang dipuji oleh pengguna adalah lebih sesuai untuk keadaan pembentukan. Penggali ini menyediakan baldi berbeza pilihan untuk memenuhi permintaan kerja berbeza.

Perkhidmatan dan penyelenggaraan mudah
Reka bentuk dan susun atur CDM6085 mempertimbangkan untuk menyediakan Kemudahan untuk kakitangan penyelenggaraan. Kebanyakan lokasi penyelenggaraan boleh diakses dari permukaan tanah bagi membolehkan pengekalan keberkesanan yang cepat dan tinggi. Perkara-perkara penyelenggaraan akan dikenalpasti, mudah untuk beroperasi. Unsur-unsur elektrik adalah berhampiran bahagian luar Mesin untuk memudahkan penyelenggaraan.

Penyelenggaraan yang panjang dan perkhidmatan kitaran
Kitaran penyelenggaraan dan perkhidmatan CDM6085 telah berpanjangan untuk mengurangkan pengumpulan bahagian-bahagian penyelenggaraan dan meningkatkan ketersediaan.


SpesifikasiCDM6085
EnjinModelYanmar4TNV98T-SFNYanmar4TNV98T-ZSLYKuasa yang diberi penarafan57.7 kW (78.5 hp) 2200 rpm56.5 kW (76.8 hp) 2200 rpmLubang angin ahmar ×98 mm × 110 mm98 mm × 110 mmAnjakan3.319 L3.319 LPenggunaan bahan api minimum244 g/kw.hKomenMengekalkan kuasa berkadar pada ketinggian 2300m.Berat badan operasiRingkasanBerat: 8600 kg berat operasi operasi termasuk berat 3720 mm standard boom, 1665 mm standard lengan, baldi standard 0.36m3,
450 mm Kasut trek, Pelincir minyak, penyejuk, minyak tangki penuh diesel dan konfigurasi standard unit-unit lain.Tekanan tanahLPKtn 37Kapasiti cecairTangki bahan api146 LTangki minyak hidraulik120 LSistem penyejukan19 LMinyak enjin12 LSwing unit pemacu2 LPerjalanan gear2 × 1.4 LMotor buaianRingkasanJenis plunger (dengan injap Keselamatan dan brek jenis tertutup)Kelajuan ayunan11.69 rpmPerjalanan motorRingkasanJenis plunger (dengan injap Keselamatan dan brek jenis tertutup)Kelajuan Taveling2.8-4.5 km/jGradeability35°(70%)MaximumTraction75.2 kNPerjalanan mekanismeLebar Standard Kasut trek450 mmtidak. Kasut trek38 (setiap sisi)tidak. daripada carrierrollers1 (setiap sisi)tidak. daripada trek penggelek5 (setiap sisi)Sistem HidraulikPam utamaPam bersama paksi plunger berubah-ubahMax. aliran sistem74.8 × 2 L/min165 L/minMax.pressure28.5 MPaMax. perintis tekanan3.7 MPaMengendalikan peralatanSetiap tindakan Mesin adalah di bawah kawalan juruterbang. Betul tuil kawalan pergerakan ledakan dan
baldi manakala tuil kiri mengawal cabang pergerakan dan atas struktur swing. Juruterbang kaki
injap ini disediakan dengan kayu bedik tuil untuk mengawal mesin perjalanan atau beralih dengan berjalan kaki atau tuil.
Peralihan gear perjalanan mengamalkan kawalan suis solenoid.Sistem elektrikSistem voltan: 24 V bateri: 12 V, 100 A

Saiz pengangkutan
Saiz berikut adalah hampir sama dengan peralatan bagi konfigurasi standard.

Boom panjang (mm)3720
Saksama (mm)tahun 1665 memungkinkan dia
panjang pengangkutan (mm)6186
b Pengangkutan jumlah ketinggian (mm)2743
c Tumblers jarak (mm)2130
d ekor slewing jejari (mm)1804
e kelulusan tanah politik (mm)803
f landasan tolok (mm)1750
g jumlah pengangkutan lebar (mm)2200
h atas struktur lebar (mm)2160
Saya Standard Kasut trek lebar (mm)450
J Min. ground clearance (mm)356
Height(mm) teksi2743


Pelbagai operasi
Saiz berikut adalah hampir sama dengan peralatan bagi konfigurasi standard.Boom panjang (mm)3720
Saksama (mm)tahun 1665 memungkinkan dia
Maks. menggali jejari (mm)6388
B Max. menggali kedalaman (mm)4140
C Max. menggali ketinggian (mm)7123
D Max. lambakan ketinggian (mm)5119
E Max. jejari menggali tanah (mm)6245
Ketinggian F Dozer (mm)395
Max. baldi pelarian tentera-ISO (kN)64.1
Max. lengan pelarian tentera-ISO (kN)43.5


Peralatan standard
Barang-barang peralatan yang berikut merupakan sebahagian daripada keseluruhan standard peralatan. Di samping itu, konfigurasi standard akan berubah bersama-sama dengan pengubahsuaian produk.
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi agen tempatan.
AlternatorPenggantungan jenis kerusi boleh laras
Pelantar kerja lampu (2)Ditarik tali pinggang keledar
Boom kerja lampu (1)Ashtray dan cerut yang ringan
Penyambung elektrik air-buktiPemegang Piala
Enjin asal YanmarHouseboat a / sistem dengan cepat defrosting
Penapis udara meterai jejarianDua pedal tambahan boleh dipasang
Prefilter dinginKayu bedik kunci keselamatan hidraulik
Pemisah minyak-airRadio
Penapis petrolPoket fail
Radiator rippled dinding dengan pembersihan RuangCangkuk topi dan kot
Tangki bahan api-volume tinggiRak Menyimpan
Injap hidraulik bantuan (1)Peralatan pencahayaan dalaman
Brek kenderaan auto swingDouble stereo speaker
Boom/lengan memegang fungsi kawalanJendela lelangit yang openable
PolitikPengelap dan mesin basuh
Kunci pintu dan mengunci perlindunganTingkap belakang (melarikan diri keluar)
Houseboat a / condenser pegunTukul melarikan diri
Lengan pengaktifan semula litarGetah boleh dibasuh tingkat mat
Perjalanan kelajuan DoublePemadam
Penyambut kusyen pekati dan pekatiGrafik monitor
Roda memanduPaparan tarikh dan masa
Penyambung tengah swingMesin Negeri paparan
Trek pengawalPaparan jam bekerja
Tempat letak tangan kerusi boleh larasSemasa enjin kelajuan paparan
Udara dan abah-abah (tidak termasuk speaker radio)Mesej amaran


Pilihan peralatan
Peralatan pilihan yang mungkin berbeza daripada manual ini. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi agen tempatan.
BaldiOperasi konsolBahagian bawahBantuan hidraulik unit dan talian paip
Baldi sempit 0.1 m³ am baldi 0.25 m³ baldi am 0.36 m³ baldi am 0.39 m³ longgar materialbucket 0.42 m³Lampu amaran berfungsi500 mm triple grouser KasutPecah paip tukul
Bumbung teksi yang melindungi bersih600 mm triple grouser KasutTukul berbuka hidraulik
Teksi Penyambut menamatkan separuh melindungi bersihTrek getah blok
Teksi kamiran hadapan melindungi bersihTravel peranti amaran
Hot Tags: penggali perangkak hidraulik cdm6068, China, pengilang, pembekal, kilang, harga rendah, terbaik, produk
Barangan yang berkaitan
Feedback