Kategori produk

Tambah: Hidrogen tenaga Inkubator Industri Asas, Bilik 409, bangunan Standard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Daerah Dantu, bandar Zhenjiang, Jiangsu Province, China

Pos kod: 201612

Tel: +86-511-80873088

Fax: +86-511-80873089

Gerombolan: +8615862985234

Kenalan: Jack berkembar

Email: jackwang@akwchina.com


CDM6065 Penggali perangkak hidraulik

CDM6065 Penggali perangkak hidraulik

Pembinaan jentera CDM6065 ciri-ciri: CDM6065 dilengkapi dengan bunyi rendah, rendah pelepasan, saiz kecil, dan enjin Yanmar kuat kuasa. Ia juga dilengkapi dengan jenis baru distribu aliran bebas

Detailed description

Ciri-ciri CDM6065 jentera pembinaan:

CDM6065 dilengkapi dengan bunyi rendah, rendah pelepasan, saiz kecil, dan enjin Yanmar kuat kuasa. Ia juga dilengkapi dengan jenis aliran bebas pengagihan sistem hidraulik (LUDV) tidak berkaitan tekanan beban baru. Mesin yang memiliki ciri-ciri tenaga yang menjimatkan, kestabilan berfungsi sepenuhnya, baik, produktiviti yang tinggi, luas dan selesa kabin dan lain-lain.
CDM6065 digunakan secara meluas bagi Kejuruteraan Perbandaran, projek Taman, Pengairan dan air pembinaan perparitan dan lain-lain.

Enjin siri Yanmar TNV
Enjin empat silinder empat lejang, penyejukkan air, terus suntikan Yanmar Jepun-diimport asal. Ianya berkuasa dan menjimatkan minyak. Menggunakan teknologi CAE unik Yanmar, besar muffler dan jenis kipas, baru berkesan mengurangkan bunyi bising dan getaran enjin. Dan pilihan dengan enjin menepati Euro standard pelepasan ⅢA.

Sistem penapisan
Penapis udara dua kecekapan tinggi memastikan kualiti pengambilan udara enjin. Di samping itu, penapis sebelum udara boleh menjalankan penapisan yang kasar ke atas pengambilan udara bagi membolehkan operasi di bawah keadaan kerja kualiti udara dan memanjangkan selang penyelenggaraan daripada penapis udara. Yang minyak-air pemisah dan kepersisan tinggi Penapis petrol akan filtrate bahan api berkali-kali untuk memastikan kualiti bahan api makan ke enjin.

Sistem penyejukan
Penyejuk radiator selari memudahkan penyejukan kesan lebih baik dan penyelenggaraan.

Penyelenggaraan dan Perkhidmatan
Penyenggaraan mudah enjin suntikan terus mengurangkan kos penyelenggaraan. Ini akan melegakan pelanggan yang bimbang tentang perkhidmatan dan memastikan kadar kehadiran penggali.

Mod kawalan
Baru LUDV kuasa seimbang sistem dan sistem agihan aliran tanpa mengira memuatkan tekanan mampu halus kawalan tindakan setiap kumpulan teras injap injap yang pelbagai, dan mengagihkan kuasa enjin sebagai bahagian terbesar mengikut keperluan sistem, untuk menyedari padanan terbaik di bawah pelbagai bekerja syarat-syarat atau beban kerja, dan mengakibatkan kecekapan operasi terbesar , juga seperti meningkatkan kestabilan operasi penggali dan kebolehpercayaan.

Fungsi-fungsi
Halus kawalan kelajuan putaran (dalam pergerakan bermula & operasi).
Kawalan aliran dan tekanan pada masa yang sama.
Kawalan yang berkesan terhadap kelajuan putaran (apabila dikaitkan dengan gerakan lain).
Prestasi pecutan dan ekomoni yang sangat baik.
Melengkapkan litar penjanaan semula, untuk mempromosikan kelajuan penggalian.

Injap hidraulik perantaraan
Injap utama disediakan dengan satu set injap yang siap sedia untuk memudahkan pemasangan aksesori lain seperti tukul pecah.

Sistem penapisan
Litar hidraulik dilengkapi dengan penapis minyak hidraulik berkualiti tinggi yang boleh memanjangkan hayat Perkhidmatan elemen hidraulik.

Susun atur komponen-komponen
Khas rekabentuk sistem hidraulik dan lokasi komponen boleh meningkatkan kecekapan sistem enjin. Bahagian disusun rapat untuk memendekkan menyambungkan paip-paip dan seterusnya mengurangkan tekanan dan geseran paip.

Monitor
Paparan LCD besar menyediakan antara muka operasi visual yang mudah, Mesin yang bekerja parameter keadaan dan operasi seperti enjin berputar laju, penyejuk suhu, tekanan minyak enjin, paras bahan bakar, masa nyata dan kesilapan sejarah yang dipaparkan secara intuitif.

Kesalahan Auto amaran
Amaran kegagalan Mesin melalui Bunyi, cahaya, dan teks dan penggera automatik.

Bingkai utama
Susun atur munasabah teguh atas bingkai mengoptimumkan penggunaan keluli.

Bahagian bawah
Di bahagian bawah yang berbentuk X dengan struktur tugas berat Peti tertakluk kepada analisis yang berulang-ulang dan pengiraan, ia meningkatkan ketahanan keseluruhan ketegaran, kekuatan dan tortion. Bahagian bawah adalah golek dari plat struktur keluli aloi rendah dengan keseluruhan proses kawalan kualiti. Yang kritikal kimpalan lipit sepenuhnya adalah tertakluk kepada kesalahan pengesanan dan ujian tekanan bagi memastikan kualiti produk & ketahanan.

Landasan yang betul
Terdapat juga dipertingkatkan rusuk dan crawler buaian di tengah-tengah pautan trek. Menggunakan M-jenis minyak meterai untuk memastikan kesan pelincir pin dan pin suites. Memanjangkan hayat bekerja trek dengan berkesan.

Travel peranti
Unit memandu menggunakan Motor import berkualiti tinggi, dan memandu motor gear cincin mengamalkan Pemanas frekuensi tinggi keseluruhan hardening proses untuk membolehkan ketahanan baik pakai rim luar gear.

Kusyen pekati
Kusyen pekati yang bermutu tinggi yang dilekatkan unsur-unsur berkesan menjamin kedap tekanan tinggi di dalam silinder blok, springs tensioning yang tertakluk kepada rawatan haba khas untuk membolehkan ketahanan keletihan sangat baik.

Teksi kejutan penyerapan sistem
Shell teksi dipasangkan ke platform melalui bahan-bahan cushioning yang terdiri daripada silikon minyak dan getah untuk melegakan penggetaran, mengurangkan bunyi bising dan menjamin keselesaan operasi.

Windows
Kaca berpaut ke kabin secara langsung tanpa rangka untuk membesarkan medan visual. Tingkap membolehkan pelarasan percuma untuk buka/tutup bahagian hadapan dan atas tingkap dan cermin depan, Selain itu, kaca Penyambut boleh diatur untuk bumbung ke atas pengendali.

Pengelap Penyambut
Pengelap yang terletak di hadapan tiang kabin memperbesarkan oleh pengendali bidang pandangan, ia membolehkan mod operasi berterusan dan berselang seli.

Teksi yang selamat dan selesa
Kabin luas dan mempunyai pelbagai fungsi yang direka mengikut ergonomik meningkatkan keselesaan untuk pengendali. Susun atur munasabah unsur-unsur kawalan di dalam kabin membenarkan operasi yang mudah.

Peralatan standard kabin
Kabin dalam termasuk cerut yang ringan, ashtray, pemegang cawan, rak menyimpan, cangkuk kot, tukul melarikan diri, dan pemadam.

Houseboat a / sistem
Berprestasi tinggi serta Houseboat a / sihat membolehkan udara mengedarkan. Panel kawalan yang ringkas dan mudah akhbar utama operasi, Houseboat a / arah pelbagai saluran yang membolehkan cepat peraturan teksi di dalam suhu udara dan cepat defrosting.

Duduk Bilik Deluxe
Kerusi selesa penggantungan tersebut disediakan dengan menambah hidraulik yang seatback luas membolehkan sokongan pinggang dan profil curve membolehkan Kuda selesa, slaid double track pelbagai cara pelbagai langkah peraturan membolehkan pengendali yang berbeza untuk mencari postur yang terbaik, Ruang luas pedal membolehkan regangan badan percuma dan melegakan pengendali dari keletihan operasi jangka masa panjang.

Kayu bedik kunci keselamatan
Batang kegembiraan kunci keselamatan hidraulik boleh terletak di bahagian luar kotak tempat letak tangan kiri dalam kabin. Kawalan Mesin adalah aktif hanya apabila kayu bedik berada dalam kedudukan yang boleh menghalang operasi salah satu cara yang berkesan.

Tuil kawalan
Reka bentuk munasabah tuil kawalan Simpan usaha beroperasi dengan prinsip tuil, Reka bentuk ergonomik membolehkan pembekal untuk mengekalkan postur pergelangan tangan dan lengan yang semula jadi. Angin ahmar kayu bedik sederhana melegakan tahap keletihan dan memastikan kawalan yang tepat.

Panel kawalan suis
Panel kawalan pada kotak perintis kiri/kanan sedang susun atur yang ringkas dan esthetic dan operasi pintasan mudah.

Boom dan lengan
Untuk menghadapi beban berat semasa operasi, pasukan reka bentuk dan pembangunan LONKING mengamalkan banyak idea Reka bentuk terkini, mengekalkan faktor keselamatan yang tinggi, menggunakan analisis berulang-ulang, pengiraan dan reka-bentuk optimum untuk menyiapkan pembangunan boom dan lengan dan memilih dalam aloi rendah struktur berkekuatan tinggi untuk pembuatan boom dan lengan.

Aci PIN
Aci pin adalah unsur teras untuk sambungan peralatan kerja. LONKING memilih pembekal aci pin profesional dan subjek aci pin untuk mengesan kesalahan yang ketat untuk memastikan kualiti. Batang pin LONKING jengkaut telah tebal chrome penyaduran kot dan permukaan tinggi selesai. Rawatan khas membolehkan rintangan Haus sangat tinggi dan rintangan kakisan.

Baldi
Badan baldi diperbuat daripada aloi rendah dan berkarisma tinggi bahan dan struktur luar diperbuat daripada keluli yang tahan Haus, yang merupakan keseluruhan baldi diperkukuh dan kekuatan tinggi. Standard baldi dengan rata-tingkat yang dipuji oleh pengguna adalah lebih sesuai untuk keadaan meratakan. Penggali ini menyediakan baldi berbeza pilihan untuk memenuhi permintaan kerja berbeza.

Perkhidmatan dan penyelenggaraan mudah
Reka bentuk dan susun atur CDM6065 mempertimbangkan untuk menyediakan Kemudahan untuk kakitangan penyelenggaraan. Kebanyakan lokasi penyelenggaraan boleh diakses dari permukaan tanah bagi membolehkan pengekalan keberkesanan yang cepat dan tinggi. Perkara-perkara penyelenggaraan akan dikenalpasti, mudah untuk beroperasi. Unsur-unsur elektrik adalah berdekatan dengan bahagian luar Mesin untuk memudahkan penyelenggaraan.

Penyelenggaraan yang panjang dan perkhidmatan kitaran
Kitaran penyelenggaraan dan perkhidmatan CDM6065 telah berpanjangan untuk mengurangkan pengumpulan bahagian-bahagian penyelenggaraan dan meningkatkan ketersediaan.


Spesifikasi

CDM6065

Enjin

Model

Yanmar 4TNV94L-PLK

Yanmar 4TNV98-ZSLK

Kuasa yang diberi penarafan

kW(58.8 hp) 43.3 2400 rpm

46.3 kW(58.6 hp) 2200 rpm

Lubang angin ahmar ×

94 mm × 110 mm

98 mm × 110 mm

Anjakan

3.054 L

3.319 L

Penggunaan bahan api minimum

220 g/kw.h

Berat badan operasi

Ringkasan

Berat: 6050 kg berat operasi operasi termasuk berat 3000mm standard boom, lengan standard 1550mm,
0.25m3 standard baldi, Kasut trek 400mm, minyak pelincir, penyejuk, tangki minyak diesel yang penuh dan konfigurasi standard unit-unit lain.

Tekanan tanah

LPKtn 32

Kapasiti cecair

Tangki bahan api

134 L

95 L

Sistem penyejukan

15 L

Minyak enjin

10.5 L

Swing unit pemacu

1.2 L

Perjalanan gear

2 × 1 L

Tangki minyak hidraulik

115 L

Motor buaian

Ringkasan

Jenis plunger (dengan injap Keselamatan dan brek jenis tertutup)

Kelajuan ayunan

11 rpm

Perjalanan motor

Ringkasan

Jenis plunger (dengan injap Keselamatan dan brek jenis tertutup)

Kelajuan Taveling

2.5-5.0 km/j

Gradeability

35°(70%)

MaximumTraction

58.3 kN

Perjalanan mekanisme

Lebar Standard Kasut trek

400 mm

tidak. Kasut trek

39 (setiap sisi)

tidak. daripada carrierrollers

1 (setiap sisi)

tidak. daripada trek penggelek

5 (setiap sisi)

Sistem Hidraulik

Pam utama

Pam bersama paksi plunger berubah-ubah

Max. aliran sistem

146 L/min

156.2 L/min

Max. tekanan daripada peralatan

24.5 MPa

Max. perintis tekanan

3.7 MPa

Mengendalikan peralatan

Setiap tindakan Mesin adalah di bawah kawalan juruterbang.
Betul tuil kawalan pergerakan boom dan baldi manakala kiri tuil kawalan
pergerakan lengan dan struktur atas swing. Injap perintis kaki disediakan dengan kayu bedik tuil
untuk mengawal mesin perjalanan atau beralih dengan berjalan kaki atau tuil. Peralihan gear perjalanan mengamalkan kawalan suis solenoid.

Sistem elektrik

Sistem voltan: 24 V bateri: 12 V, 85 A


Saiz pengangkutan
Saiz berikut adalah hampir sama dengan peralatan bagi konfigurasi standard.

Boom panjang (mm)3000
Saksama (mm)1550
panjang pengangkutan (mm)5850
b Pengangkutan jumlah ketinggian (mm)2618
c Tumblers jarak (mm)1900
d ekor slewing jejari (mm)1705
e kelulusan tanah politik (mm)703
f landasan tolok (mm)1600
g jumlah pengangkutan lebar (mm)2000
h atas struktur lebar (mm)1940
Saya Standard Kasut trek lebar (mm)400
j kelulusan tanah minimum (mm)323
Ketinggian teksi (mm)2618


Pelbagai operasi
Saiz berikut adalah hampir sama tothat peralatan daripada konfigurasi standard.

Boom panjang (mm)3000
Saksama (mm)1550
Maks. menggali jejari (mm)6096
B Max. menggali kedalaman (mm)3762
C Max. menggali ketinggian (mm)5965
D Max. lambakan ketinggian (mm)4135
E Max. jejari menggali tanah (mm)5953
Max. pelarian baldi memaksa ISO (kN)44.8
Max. pelarian lengan memaksa ISO (kN)31.4


Peralatan standard
Barang-barang peralatan yang berikut merupakan sebahagian daripada keseluruhan standard peralatan. Di samping itu, konfigurasi standard akan berubah bersama-sama dengan pengubahsuaian produk. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi agen tempatan.

AlternatorPenggantungan jenis kerusi boleh laras
Pelantar kerja lampu (2)Ditarik tali pinggang keledar
Boom kerja lampu (1)Ashtray dan cerut yang ringan
Penyambung elektrik air-buktiPemegang Piala
Enjin asal YanmarHouseboat a / sistem dengan cepat defrosting
Penapis udara meterai jejarianDua pedal tambahan boleh dipasang
Prefilter dinginKayu bedik kunci keselamatan hidraulik
Pemisah minyak-airRadio
Penapis petrolPoket fail
Radiator rippled dinding dengan pembersihan RuangCangkuk topi dan kot
Tangki bahan api-volume tinggiRak Menyimpan
Injap hidraulik bantuan (1)Peralatan pencahayaan dalaman
Brek kenderaan auto swingDouble stereo speaker
Fungsi kawalan Boom/ArmholdingJendela lelangit yang openable
PolitikPengelap dan mesin basuh
Kunci pintu dan mengunci perlindunganTingkap belakang (melarikan diri keluar)
Houseboat a / condenser pegunTukul melarikan diri
Lengan pengaktifan semula litarGetah boleh dibasuh tingkat mat
Perjalanan kelajuan DoublePemadam
Penyambut kusyen pekati dan pekatiGrafik monitor
Roda memanduPaparan tarikh dan masa
Penyambung tengah swingMesin Negeri paparan
Trek pengawalPaparan jam bekerja
Tempat letak tangan kerusi boleh larasSemasa enjin kelajuan paparan
Udara dan abah-abah (tidak termasuk speaker radio)Mesej amaran


Pilihan peralatan
Peralatan pilihan yang mungkin berbeza daripada manual ini. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi agen tempatan.

BaldiOperasi konsolBahagian bawahBantuan hidraulik unit dan talian paip
Baldi sempit 0.1 m³ am baldi 0.2 m³ baldi am 0.23 m³ longgar materialbucket 0.31 m³Lampu amaran berfungsi500 mm triple grouser KasutPecah paip tukul
600 mm triple grouser KasutTukul berbuka hidraulik
Trek getah blok
Travel peranti amaran

Hot Tags: penggali perangkak hidraulik cdm6065, China, pengilang, pembekal, kilang, harga rendah, terbaik, produk
Barangan yang berkaitan
Feedback